Kondicijska vožnja

safe-start-galerija6

U ponudi imamo kondicijsku vožnju – program koji je namijenjen za sve koji se boje voziti, osjećaju da nisu spremni upravljati vozilom ili nisu vozili nakon što su položili vozački ispit. Također, kondicijska vožnja je idealna za one koji su nervozni tijekom vožnje ili osjećaju da ne voze na pravilan način.

Kondicijska vožnja je koncipirana kao individualni program za svakog polaznika, gdje ćete biti u mogućnosti dobiti potpunu pažnju i podršku instruktora koji će vam pomoći da se vratite u vozačku formu. Uz našu pomoć, postat ćete sigurniji i samopouzdaniji u vožnji, te ćete osigurati svoju sigurnost i sigurnost drugih sudionika u prometu.

Kondicijska vožnja je također idealna za one koji su dugo bili bez vožnje i osjećaju da su zaboravili neke osnovne vještine vožnje. Naši iskusni instruktori će vam pomoći da ponovite sve što vam je potrebno kako biste se osjećali sigurno u prometu.

Tijekom kondicijske vožnje, radimo na vašim slabostima i pomažemo vam da se usavršite u vožnji. Učimo vas kako pravilno upravljati automobilom, kako se nositi s prometnim situacijama i kako se opustiti za upravljačem. Naš cilj je da se osjećate samopouzdano i sigurno u vožnji, bez obzira na to koliko iskustva imate.

Ako imate osjećaj da vam je potrebna kondicijska vožnja, svakako nas kontaktirajte za rezervaciju termina.

Cjenik kondicijske vožnje

Paket
3 sata

75,00 €

(565,09 kn)

Paket
5 sati

115,00 €

(866,47 kn)

Paket
10 sati

200,00 €

(1.506,90 kn)

Fiksni tečaj konverzije: 1.00 EUR = 7.53450 HRK

Želiš rezervirati termin? Kontaktiraj nas

Odgovaramo u najkraćem mogućem roku