Kondicijska vožnja

Kako do vozačke

1. korak: liječnički pregled za vozačku

Prvi korak na putu do Vaše vozačke dozvole je obavljanje liječničkog pregleda koji je preduvjet za upis. Svi polaznici moraju pribaviti liječničko uvjerene o tjelesnoj i duševnoj sposobnosti za upravljanje vozilom B kategorije od nadležne zdravstvene ustanove.

Lječnički pregled - autoškola Safe start
Upis u autoškolu Safe Start

2. korak: upis u autoškolu

Nakon obavljenog liječničkog pregleda slijedi upis u autoškolu. Za upis Vam je potrebna potvrda o liječničkom pregledu i važeća osobna iskaznica. U slučaju da ste maloljetni, na upis dolazite u pratnji roditelja/skrbnika. Sam upis sastoji se od predaje potrebne dokumentacije i potpisivanja ugovora o osposobljavanju kandidata za vozača

3. korak: predavanja iz prometnih propisa

Nakon obavljenog upisa startamo s osposobljavanjem. Prva stepenica su predavanja iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila (PPSP). Na prvom predavanju dobit ćete pristup našoj stranici za rješavanje online ispita što će Vam uvelike olakšati učenje. Termini održavanja nastave su fleksibilni i prilagođavaju se Vašim dnevnim obvezama (škola, posao, fakultet). Predavanja se održavaju u autoškoli u učionici koja se može pohvaliti najnovijom interaktivnom tehnologijom za zanimljivo iskustvo učenja.

Predavanja Iz Prometnih Pravila Autoskola Safe Start
Predavanje Iz Prve Pomoci Autoskola Safe Start

4. korak: predavanje iz prve pomoći

Nakon predavanja iz prometnih propisa slijede predavanja iz pružanja prve pomoći (PPP). Svi vozači, koji nemaju položenu niti jednu kategoriju, moraju slušati predavanja iz prve pomoći.

5. korak: upravljanje vozilom

Vjerojatno najzanimljiviji dio polaganje jest vožnja. Zajedno s instruktorom kandidat tijekom polaganja mora odvoziti 35 sati nakon čega slijedi i završni ispit iz polaganja vozačkog ispita. Naši iskusni instruktori vožnje vrlo su posvećeni pomaganju našim kandidatima da postanu samouvjereni i sigurni vozači.

Vožnja u autoškoli Safe start
Podijeli članak

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)